Galatasarayımız, dün gece Sivasspor ile oynanan maçta alınan 3 puan ile birlikte Fenerbahçe’nin de haftayı puansız kapaması neticesinde 10 puanlık bir farkla ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylece önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine doğrudan katılma hakkı kazanırken, geçen sene şampiyon olarak uğurlandığımız Kadıköy Şükrü Saraçoğlu’na da haftaya tekrar şampiyon ünvanıyla gidiyoruz. Şampiyonu alkışlama erdeminde bulunurlar mı bilmem fakat harika bir 90 dakikanın bizi beklediğine eminim.
— Spoiler —
Rüya takım olarak adlandırılan Galatasarayımızın bu maçta farklı bir skor elde ederek galip geleceğinden de eminim. Zira Fenerbahçeyi hiçbir zaman bu kadar kötü oynarken görmedim. Tamam bu sene uefa’da yarı final oynamış olabilir fakat ben bu Fenerbahçeyi iyi bir takım olarak görmüyorum. Ayrıca haftaya oynanacak olan bu maçta en önemli oyuncuları olan Christian’dan mahrum olacaklar. Bunun dışında Gökhan Gönül de yok sanırım. Ancak tabi ki bir Salih Uçan gerçeği de yok değil. Gerçekten gelecek vaad eden çok iyi bir futbolcu. Bu maçta takımı adına kilit bir rol oynayabilir.
— Spoiler —
Bu arada birçok kişi gibi benimde yaptığım; aşağıdaki bağlantıdan ‘fener ağlama’ melodisini indirip telefonunuzun çalma melodisi olarak kaydedebilirsiniz. =)
“Fener Ağlama” melodisinin ‘mp3’ formatının ziplenmiş şeklidir. İndir
Ayrıca; Aziz Yıldırım, 8. kez GALATASARAY Şampiyonluğu gördü ve kendine ait olan “En çok Galatasaray Şampiyonluğu gören kulüp başkanı” rekorunu geliştirdi. Onu da tebrik etmeden geçmeyelim =))
ve şampiyonluğa dair birkaç görsel..
- Beğen
- Hahaha
- Sevimli
- İnanılmaz
- Üzgün
- Sinirli